Dynabyte Consulting inviterer til gratis seminar!

Seminar om anskaffelser og teknologi

Dynabyte Consulting sitt faste seminar vil i år ha fokus på offentlige byggeprosjekter. Vi er inne i en historisk byggeboom for AS Norge, og mange skattekroner skal brukes til fellesskapets beste, men blir de nå det?

Tid
Onsdag 18. april 2018
kl. 13:00 – 16:00

Sted
Ingeniørenes Hus Møtesenter
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Servering
Enkel servering

Påmelding
Klikk her for å melde deg på!

Eksemplene på prosjekter med tvilsomt utfall er mange, og forbedringspotensiale i gjennomføringen åpenbar. Eller er det rett og slett for vanskelig for offentlige aktører i lille Norge å hevde seg i et knallhardt marked styrt av profesjonelle internasjonale entreprenører?

Dynabyte Consulting ønsker å delta i samfunnsdebatten og inviterer til spennende foredragsholdere og håper på heftige diskusjoner!

Foredragsholdere

Tid, teknologi og menneske

Sykehuset Østfold Kalnes ble åpnet for full drift i november 2017: på budsjett og seks måneder før planlagt ferdigstillelsesdato!

Sykehuset er topp moderne med enerom til alle, overvåkning og fremtidens teknologi, og er nå foreslått til Statens Byggeskikkpris.

Prosjektdirektør Tore Dag Olsen forteller om nøkkelen til suksess i offentlige byggeprosjekter.

Offentlige byggeprosjekter

Bård Hjelmen vil ta oss igjennom prosessen i offentlige byggeprosjekter: de vanligste fallgruvene – og hvordan holde seg unna disse som offentlig innkjøper og kontraktsrådgiver.

Bård Hjelmen er partner og entreprisespesialist i Dynabyte Consulting.

Share This