Bloggen

Dynabyte Consulting
 • 31. mai 2023
  Samarbeid og Dedikasjon: Et Innblikk i Dynabyte Consulting med Madeleine
  prosjektledelse
  Tidligere introduserte vi artikkelserien; Dette er Dynabyte! En serie som omhandler våre konsulenter, som er de aller viktigste bidragsyterne våre. Denne uken møter vi Madeleine Adolfsen. Samarbeid og dedikasjon: Dynabyte Consulting har vært en kickstart på Madeleine Adolfsen sin karriere. Hun har de siste to årene jobbet hos Statsbygg på et byggprosjekt som skal bli landets største universitets- og sykehusbygg, Livsvitenskapsbygget.
  Les mer
 • Dynabyte Consulting - Tjenester - filadendron
  30. mai 2023
  Dynabyte - En lagspiller under hele kontraktens levetid
  kontrakt og anskaffelser
  Vi bistår våre kunder i alle faser av anskaffelsen og under hele kontraktens levetid. Bredden i den faglige bakgrunnen til rådgiverne våre, er det som gjør oss i stand til å vurdere anskaffelser fra flere innfallsvinkler. Dynabyte – En lagspiller i alle faser av kontraktens levetid.
  Les mer
 • 28. april 2023
  Dynabyte risk management – klare for vekst
  risikostyring
  Vi har vært gjennom en veldig god oppstart og fått bygd fundamentet for vår satsing, med alt fra økonomisystemer til lokaler på plass. Samtidig viser resultatene våre at det er behov for flere folk. Vi er interessert i folk som har erfaring fra ulike sektorer innenfor risikoområdet. Særlig innenfor SHA og prosjektrisiko får vi henvendelser, men egentlig trenger vi fra de fleste områder» sier Hjelmen.
  Les mer
 • 25. april 2023
  Hva er greia med disse beslutnings-takerne?
  kontrakt og anskaffelser
  De er ofte litt vanskelig å få øye på, de dukker opp før du vet ordet av det og til tider kan de oppleves som svært brysomme, - nei vi snakker ikke om trafikketatens parkeringsvakter, vi snakker om beslutningstakere, - og spesielt de som mestrer og lykkes med noe mer enn de hverdagslige trivialiteter, - de såkalte vanskelige valgene. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips, så du slipper å se på beslutninger som et problem, men heller som et verktøy.
  Les mer
 • 31. mars 2023
  Dynabyte Projects AS rekrutterer!
  blogg, kontrakt og anskaffelser
  Dynabyte Projects har stor pågang av oppdrag, og søker deg som har minimum 4 års relevant erfaring innen prosjektstyring av komplekse prosjekter, og vil jobbe innen prosjektledelse med prosjektstyring og prosjektadministrative oppgaver innenfor samferdsels- og anleggsmarkedet, både i privat og offentlig sektor.
  Les mer
 • 22. mars 2023
  Sammen med Dynabyte har jeg vært med på å bygge Norge!
  blogg, kontrakt og anskaffelser
  Denne uken lanserer vi vår rykende ferske artikkelserie, Dette er Dynabyte! Serien handler om våre konsulenter, som er de aller viktigste bidragsyterne våre. Dette er Dynabyte! Dynabyte teller snart 40 konsulenter, og har et solid nettverk av tilknyttede fagpersoner som gjør at vi er i stand til å levere både ledende fageksperter og sammensatte team.
  Les mer
 • 28. februar 2023
  Har du lyst til å bli en del av vårt kompetansemiljø i Bergen?
  blogg, kontrakt og anskaffelser, prosjektledelse
  Har du lyst til å bli en del av Dynabyte og være med på å bygge et nytt og spennende kompetansemiljø i Bergen? Vi har fokus på fag og miljø, og våre konsulenter er spesialister med høy kompetanse, relevant erfaring og god gjennomføringsevne. Dynabyte sin satsning på Vestlandet ledes av Arne Sekkingstad, som har bred erfaring innen industri, offshore og akvakultur.
  Les mer
 • Dynabyte Vest Sekkingstad Og Hjelmen Foto: Pål Mugaas Jensen
  20. februar 2023
  Dynabyte inntar Vestlandet!
  blogg, kontrakt og anskaffelser
  Dynabyte satser videre og etablerer oss nå formelt på Vestlandet med base i Bergen. Vi har allerede pågående prosjekter innen akvakultur og fornybar industri i regionen, og har flere jern i ilden. Arne Sekkingstad vil lede satsningen fra Bergen, og vi ønsker han hjertelig velkommen hos oss! Arne har lang erfaring fra industri, offshore og akvakultur.
  Les mer
 • 6. november 2022
  Hva er greia med disse kontraktene?
  kontrakt, kontrakt og anskaffelser, prosjektledelse
  De tar lang tid å utforme, de er kompliserte å lese, og når du virkelig har kjørt hodet i veggen og trenger litt støtte, så er de i verste fall helt ubrukelige, - vi snakker om de kontraktene, som ufortjent bare blir omtalt som «svake» eller «dårlige». I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips, så du slipper å se på kontrakten som et problem, men heller som et verktøy som kan hjelpe deg bort fra misforståelser og frem til målet.
  Les mer
Share This