Bloggen

Dynabyte Consulting
 • Dynabyte Consulting - Foto: Kasper Rasmussen - Unsplash
  31. august 2023
  Hva er greia med bare å gjøre det?
  kontrakt, risikostyring
  Vi snakker om det mange kontraktsrådgivere ofte bare tenker og ønsker, men ikke helt får til. Det å øke måloppnåelsen og unngå at noe uønsket inntreffer. Det å gjøre gode prioriteringer og ta riktige beslutninger, oppleve mestring og ha kontroll. Vi snakker om risikobasert kontraktstyring, og akkurat nå, om det å bare komme i gang.
  Les mer
 • Foto: Nicolas Tourrenc, Fornebubanen
  15. august 2023
  Dette er Dynabyte: Samfunnsnyttige prosjekter
  prosjektledelse
  Dette er Dynabyte! – Er en artikkelserie som omhandler konsulentene våre som vi anser som våre aller viktigste bidragsytere. Senior prosjekteringsleder, Linda Naustrøm, jobber med Fornebubanen og forteller denne uken litt om hennes hverdag. – Jeg hørte om Dynabyte gjennom en tidligere kollega og venn. Det som trigget meg, i tillegg til fag og spennende oppgaver, var samhold og mindset. Det er mange dyktige mennesker, som det både er lett å bli kjent med og fordelaktig å kunne dra nytte av.
  Les mer
 • Dynabyte - Ida Regine Myklebust - Seniorkonsulent - 2023
  25. juni 2023
  Møt seniorkonsulent Ida Regine Myklebust!
  kontrakt og anskaffelser
  Ida Regine Myklebust er seniorkonsulent og har vært ansatt i Dynabyte Consulting siden 2021. Hun er utdannet jurist og har over fem års erfaring med anskaffelser og kontrakt, fra advokatvirksomhet og offentlig sektor så vel som konsulentbransjen.
  Les mer