Bloggen

Dynabyte Consulting

Dynabyte inntar Vestlandet!

20. februar 2023

Dynabyte satser videre og etablerer oss nå formelt på Vestlandet med base i Bergen. Vi har allerede pågående prosjekter innen akvakultur og fornybar industri i regionen, og har flere jern i ilden.

 

Arne Sekkingstad vil lede satsningen fra Bergen, og vi ønsker han hjertelig velkommen hos oss! Arne har lang erfaring fra industri, offshore og akvakultur.

Våre tjenesteområder på Vestlandet vil være de samme som i Oslo:

  • Anskaffelse og kontrakt
  • Logistikk
  • Prosjektstyring
  • Prosjekterings- og byggeledelse
  • Risikostyring

 

Dynabyte Vest Sekkingstad Og Hjelmen Foto: Pål Mugaas Jensen

 

 

Arne Sekkingstad som er sentral i satsningen, har lang erfaring innen industri, offshore og akvakultur.

På bildet: Arne Sekkingstad (høyre) sammen med Bård Hjelmen.

Foto: Pål Mugaas Jensen og LandbasedAQ

Satsning på offshore, akvakultur og bærekraft

Dynabyte har vokst kraftig de siste årene, og etablering av Dynabyte Vest er en viktig forutsetning for vår videre satsning i Stavanger, Haugesund og Bergensområdet. Vi har i flere år levert konsulenter innen akvakultur, samferdsel og offshore på Vestlandet, og erfarer nå at det var på høy tid med en mer formell tilstedeværelse.

Om oss

Dynabyte har 36 fast ansatte konsulenter, og et solid nettverk av tilknyttede fagpersoner som gjør at vi er i stand til å levere både ledende fageksperter og sammensatte team.  Vi har opparbeidet langsiktige kundeforhold hos en rekke store virksomheter med hovedvekt på infrastruktur, helsesektor, prosessindustri, samt olje & gass. Vi er stolte over våre referanser og ansatte, og at vi deltar i viktige og samfunnskritiske prosjekter. Ansatte i Dynabyte har meningsfulle arbeidsoppgaver, deltar i spennende prosjekter og markedsledende betingelser.

Om du har spørsmål i forbindelse med Dynabyte Vest, kontakt, Arne Sekkingstad på e-post eller telefon: arne.sekkingstad@dynabyte.no eller 917 49 957

Tekst: Dynabyte Consulting AS / Foto: Pål Mugaas Jensen – LandbasedAQ

 

Share This