Styring av store og mellomstore prosjekter

Dynabyte Projects leverer erfarne enkelt-konsulenter og komplette team for bistand til større og mellomstore prosjekter. Våre konsulenter sikrer at prosjektledelsen til enhver tid har korrekte og oppdaterte styringsparameter.

Vi dekker følgende fagområder:

 • Byggeledelse
 • Prosjektledelse
 • Prosjektstyring
 • Dokumentstyring
 • RISK
 • QA/QC
 • HMS

  Vil du vite mer?

Knut Ormstad

Partner/seniorkonsulent

Mob: 91729765
Send e-post

  Vil du vite mer?

Friederike Fibelkorn

Seniorkonsulent

Mob: 91650040
Send e-post

Dynabyte Projects as er i sterk vekst og ønsker å ansette dyktige konsulenter innen følgende fagområder

 • Prosjektstyring
 • Fremdriftsplanlegging
 • Dokumentasjon/dokumentstyring

Vi kan tilby:

 • Som del av flere selskaper i Dynabyte kan vi tilby et dynamisk miljø med mange erfarne konsulenter, med bred faglig tyngde innen prosjektrettet konsulentvirksomhet.
 • Vi har i Dynabyte Projects AS knyttet til oss noen av de mest erfarne og ettertraktede personene inn prosjektstyring, kostkontroll og fremdriftsplanlegging innenfor blant annet samferdselsprosjekter i Norge, og kan derfor tilby nye ansatte muligheter til sterk faglig utvikling gjennom det interne fagmiljøet i kombinasjon med oppdrag i utfordrene prosjekter. Kurs og annen opplæring er en del av vårt arbeidsmiljø.
 • Vi ellers svært gode lønnsbetingelser.
 • Mulighet til å en del av et faglig orientert miljø med korte beslutningsveier og lite byråkrati

Prosjektstyring

Vi ser etter en prosjektstyrer som har høyere utdanning og noen års erfaring fra store eller mellomstor prosjekter. Har du erfaring fra byggherresiden er det flott, men ikke et krav. Vi ønsker erfaring innen fagområdene kostnadsstyring, risikostyring og endringsstyring.

Gjennom din prosjekterfaring har du gjerne kjennskap til noen av prosjektstyringsapplikasjonene i bransjen som PIMS, SAP IFS, Prima Vera, Safran e.l. samt erfaring i bruk av enkelte av disse. Du er vant til å følge opp utviklingen i prosjekter i tett samarbeid med prosjektets medarbeidere.

Dynabyte har et godt fremdriftsplanleggingsmiljø i selskapet, og ønsker å videre utvikle dette med nye ansatte. Vi ønsker deg som er vant til å etablere og følge opp fremdriftsplaner i prosjektene, og kjenner flere av fremdriftsplanapplikasjonene i bransjen. Du har også erfaring i å følge opp fremdrift sammen med prosjektets utførende ressurser, for å sikre prosjektet en best mulig gjennomføring.

Dokumentasjon/dokumentstyring

Vi søker etter deg som har god erfaringen innen dokumentstyring i prosjekter, og også har interesse for den digitalisering som skjer innen dette faget.

Felles for alle stillingene:

Du er en aktiv engasjert, positiv og arbeidsom person som trives med å levere gode resultater. Du har en ønske om å lære mer og øke kompetansen din for å bli mer og mer attraktiv for de beste i markedet.

Vi søker deg som er interessert i å gjøre en forskjell på arbeidsplassen, og vil bidra til trivsel!

Er du interessert i å være med å bygge Norges fremste fagmiljø innen prosjektstyring?

Da Dynabyte allerede har vunnet flere spennende avtaler innenfor det nye satsingsområdet har vi behov for nye medarbeidere innen Prosjektstyring, Kostnadskontroll og Dokumentkontroll. Vi vil kunne tilby interessante oppdrag innen store utbyggingsprosjekter for spennende kunder som Fornebubanen, Bane NOR, Sporveien, Sykehus Partner mfl.

Dersom du er interessert i å være med å bygge Norges fremste fagmiljø innen prosjektstyring, ta kontakt med:

Knut Ormstad
Dynabyte Projects AS
Mob: 917 29 765
E-post: knut.ormstad@dynabyte.no

Friederike Fibelkorn
Dynabyte Projects AS
Mob: 91650040
E-post: friederike.fibelkorn@dynabyte.no